Fysiotherapie

Algemene fysiotherapie

 

Reguliere fysiotherapie

Wanneer je lichamelijke klachten ervaart tijdens je dagelijkse bezigheden is het wijs om bij een fysiotherapeut langs te gaan. Lichamelijke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zo kan er sprake zijn van een verminderde kracht, coordinatie, stabiliteit, lenigheid of uithoudingsvermogen. Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen. 

 

"Tijdens je eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van je klachten door je eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Vervolgens stelt onze fysiotherapeut samen met jou een behandelplan op".

 

Maatwerk

Het behandelplan is maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten en lichaam. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert namelijk anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden wij bij fysiotherapie MedSupport ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van je klachten.

 

De behandeling fysiotherapie

Een fysiotherapeutische behandeling duurt 30 minuten. Voorafgaand aan de behandelingen vindt er een screening en anamnesegesprek plaats waarin wij jouw klachten helder krijgen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen nemen wij voor de eerste kennismaking 60 minuten de tijd. Houd hier ook rekening mee bij de eerste keer dat u komt.

Behandelingen voor volwassen vinden plaats op de praktijk. Tijdens een fysiotherapeutische behandeling ga je samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Indien je een verwijzing hebt voor het behandelen aan huis, dan komen wij naar jou toe. 

 

Afspraak maken

Over ons

MedSupport is een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in sportcentrum Fitland in Doetinchem. Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht in combinatie met de nieuwste oefenapparatuur zorgen ervoor dat u snel van uw klachten af bent. Lees meer...

Volg ons

Volg ons op social media om zo als eerste van alle nieuwe ontwikkelingen, acties en activiteiten op de hoogte te zijn.

    

Contact

Keppelseweg 26 
7001 CG DOETINCHEM
Tel: 0314-765099
Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM
Tel: 0314-786706
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.