MedSupport Visie

Visie

MedSupport fysiotherapie is gericht op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven van ieder individu met lichamelijke klachten. Dit doen wij door gerichte zorg op het gebied van fysiotherapie te bieden. Wij geloven dat geen enkele klacht exact hetzelfde is waardoor wij elke klacht als uniek bekijken en behandelen. Als praktijk staan wij ervoor dat iedereen zijn algemeen dagelijkse bezigheden met plezier moet kunnen uitvoeren, daarom behandelen wij functiegericht. Daarnaast blijft de medische wereld zich ontwikkelen, net als dat wij ons blijven ontwikkelen als fysiotherapeut. Evidence based behandelmethoden staan bij ons voorop zodat u de meest effectieve behandeling krijgt. Binnen fysiotherapie MedSupport heeft ieder zijn eigen specialisme en werken wij samen waardoor we elkaar kunnen ondersteunen in het geven van de beste behandeling.

 

Toekomst

Binnen 5 jaar hopen wij uit te groeien tot een complete zorgaanbieder op het gebied van fysiotherapie in de gemeente Doetinchem. Hierbij streven wij ernaar een praktijk te worden die vooropstaat in de zorg. Kernwoorden die hierbij horen zijn laagdrempelig, persoonlijk, wetenschappelijk onderbouwd, informatief, preventief en functiegericht.

 

"MedSupport fysiotherapie: voor gerichte persoonlijke zorg waarbij snel herstel en het voorkomen van terugval centraal staan"

Over ons

MedSupport is een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in sportcentrum Fitland in Doetinchem. Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht in combinatie met de nieuwste oefenapparatuur zorgen ervoor dat u snel van uw klachten af bent. Lees meer...

Volg ons

Volg ons op social media om zo als eerste van alle nieuwe ontwikkelingen, acties en activiteiten op de hoogte te zijn.

    

Contact

Keppelseweg 26 
7001 CG DOETINCHEM
Tel: 0314-765099
Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM
Tel: 0314-786706
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.