Geriatriefysiotherapie

Wat is geriatriefysiotherapie?

Een geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van ouderen. De geriatriefysiotherapeut behandelt (en traint eventueel) kwetsbare ouderen die, al dan niet, te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen.

 

Voor wie is het geschikt?

Zowel kwestbare ouderen als mensen met klachten als gevolg van een cva, tia, de ziekte van Parkinson of bijvoorbeeld een gebroken heup kunnen bij ons terecht. De geriatriefysiotherapeut heeft de meest complete kennis van verouderingsprocessen en ziektebeloop en weet hoe u het best kan oefenen/trainen om deze processen te remmen en uzelf fitter te voelen. Aan de begeleiding zit dus ook een preventieve kant, zo speelt de therapeut tevens in op het voorkomen van vallen en worden alle omgevingsaspecten hierin meegenomen.

 

Locaties in Doetinchem

Behandeling is mogelijk op drie locaties. Naast dat u bij ons in de praktijk van harte welkom bent, kan de therapeut ook een afspraak bij u thuis of bij Huisartsenpraktijk van Rijn maken.

 

Locaties in Zelhem

Behandeling is mogelijk in de praktijk en de therapeut kan ook een afspraak maken voor bij u thuis.

 

Over ons

MedSupport is een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in sportcentrum Fitland in Doetinchem. Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht in combinatie met de nieuwste oefenapparatuur zorgen ervoor dat u snel van uw klachten af bent. Lees meer...

Volg ons

Volg ons op social media om zo als eerste van alle nieuwe ontwikkelingen, acties en activiteiten op de hoogte te zijn.

    

Contact

Keppelseweg 26 
7001 CG DOETINCHEM
Tel: 0314-765099
Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM
Tel: 0314-786706
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.