Sportfysiotherapie

 

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in sportblessures en de revalidatie hiervan. Net zo als bij normale fysiotherapie heb je voor de sportfysiotherapie geen verwijzing nodig en kun je rechtstreeks een afspraak maken.

 

Wanneer sportfysiotherapie?

Wanneer je meer wil dan alleen in algemeen dagelijkse bezigheden goed functioneren, is sportfysiotherapie uitermate geschikt. Zowel recreatief als wedstrijd (top)sporters kunnen bij ons terecht voor behandeling van blessures of voor herstel na een operatie. Onze sportfysiotherapeut draagt zorg voor jouw progressie en waakt voor overbelasting.

 

sportfysiotherapie MedSupport

 

Beter presteren in jouw sport?

Wanneer je specifieke doelen hebt kun je samen met de sportfysiotherapeut gericht werken aan het verbeteren van jouw prestaties. Samen maken we een trainingsschema en met onze professionele begeleiding helpen wij jou in het behalen van jouw doelen. Aangezien de praktijk gevestigd is in sportcentrum Fitland, kunnen we sportspecifiek trainen waarbij we gebruik maken van de nieuwste fitness apparatuur en ruime oefenzalen.

 

Over ons

MedSupport is een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in sportcentrum Fitland in Doetinchem. Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht in combinatie met de nieuwste oefenapparatuur zorgen ervoor dat u snel van uw klachten af bent. Lees meer...

Volg ons

Volg ons op social media om zo als eerste van alle nieuwe ontwikkelingen, acties en activiteiten op de hoogte te zijn.

    

Contact

Keppelseweg 26 
7001 CG DOETINCHEM
Tel: 0314-765099
Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM
Tel: 0314-786706
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.